Connect with us

Hír

Rövidhírek: Több játékos is visszatér a sérültlistáról

Rövidhíreink következnek, nagyobb részben pozitívumokkal. 

A Bills sikeresen megérkezett Detroitba a történelmi hóvihar közepette. Tegnap reggel azért ez még nem volt olyan biztos, hiszen a reptér sem volt még nyitva, és a játékosokat is ki kellett szabadítani a hó fogságából. Itt egy egész threadet megnézhettek a játékosokról.


A Panthers aktiválta a sérültlistáról a safety Jeremy Chinnt, aki így minden bizonnyal játszani is fog ma a Ravens ellen – különben sok értelme nem lett volna aktiválni. A csapat egyik legjobb védője még a negyedik héten sérült meg.


A Bengals védelme is egy fontos elemmel egészül ki, ugyanis aktiválták IR-ről a védőfalember DJ Readert. Ő a harmadik hét óta nem játszott, és jelentősen visszaesett a futás elleni védelme a csapatnak a hiányában.


A Lions aktiválta a sérültlistáról az elkapó DJ Charkot. Szükség is lesz rá, mert közben Josh Reynolds nem fog tudni pályára lépni a hétvégén, így Amon-Ra St. Brown mellé kellett egy minimálisan is tapasztalt elkapó.


A Commanders mindeközben sérültlistára helyezte a kiváló harmadik downos futó JD McKissicet, és olyan komoly a nyaksérülése, hogy idén már nem is fog pályára lépni. Szintén Commandersszel kapcsolatos hír, hogy hivatalosan sem aktiválták Chase Youngot a mérkőzésre, így a pass rusher csak jövő héten térhet vissza legkorábban.


A Patriotsnak új puntere lesz a héten (és az azt követő legalább három meccsen is), mivel IR-re tették az idén elég gyengén teljesítő Jake Bailey-t. A helyére Michael Palardyt hozták fel a gyakorlócsapatból.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!