Connect with us

Hír

Seahawks dominancia október legjobbjai között

Az NFL szokásához híven kiosztotta az adott hónap legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik voltak október legelitebb játékosai.

AFC

A Titans durván összekapta magát és 4-0-val hozta le az októberi meccseit. Ebben óriási szerepe volt a liga talán legjobb futójának, Derrick Henrynek, aki minden egyes meccsen legalább 102 yardot futott, összesen pedig 563 yard és öt TD került a neve mellé, ebből 219 yard és két TD csak a Texans ellen. Továbbá a csapat adta a hónap ST-játékosát is a punter Ryan Stonehouse személyében, aki 51,7 yardos átlaggal puntolt, volt egy 66 yardos bombája és 20-ból nyolcszor lőtte a labdát a 20 yardoson belülre. A Jets is meglepően jól szerepel eddig, amiből alaposan kivette a részét a korábbi első körös Quinnen Williams. A kiváló DT neve mellé 23 tackle, 4,5 sack, 4 tackles for loss, 12 QB-hits és egy-egy összeszedett, illetve kiharcolt fumble került a neve mellé.

NFC

Geno Smith MVP formában játszik és jó esélye van arra, hogy rájátszásba juttassa a Seahawkst. Az irányító 69,4 százalékos pontossággal 1207 yardot és kilenc TD-t passzolt mindössze egy INT mellett, illetve volt 143 yardja és egy futott TD-je is. A hónap legjobb védője Za’Darius Smith lett, akinek nagyon bejött, hogy a Packersből a Vikingshoz került: nemcsak, hogy egy 6-1-es csapat tagja, de ehhez ő is hozzájárult 6,5 sackkel, nyolc TFL-lel és ugyanennyi QB-hittel, ráadásul mindezt csak októberben. A legjobb ST-játékos pedig a Commanders puntere, Tress Way lett, aki 46,8 yardos átlaggal puntolt.

A hónap két legjobb újoncát is a Seahawks adta. A védőknél a corner Tariq Woolent díjazták, akinek három INT-je, egy pick-sixe, öt leütött passza és két összeszedett fumble-je volt októberben. A legjobb újonc támadó pedig Ken Walker lett, aki Rashaad Penny kiesése után 78 futásból 432 yardot és öt TD-t szerzett a hónapban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!