Connect with us

Hír

Shaq Leonardnak a szezonja is véget érhetett

A Colts nemrég IR-re tette az All-Pro linebacker Shaq Leonardöt. Ez legalább négy meccses kihagyást jelent, így még elvileg idén visszatérhetne, de most Adam Schefter információ szerint jó esély van arra, hogy a védő idén már nem lép pályára.

Leonard boka- és egy hátsérülés miatt került sérültlistára, most pedig állítólag arra készül, hogy egy neves nyaksebésszel konzultáljon arról, hogy erőltesse-e az idei visszatérést. Tekintve, hogy a csapat szezonja jó eséllyel kuka, nem sok értelme lenne erőltetni a linebacker játékát.

A védő a Colts második köröse volt 2018-ban és nagyon hamar a liga egyik legjobb linebackerévé vált. Tavaly kapott is egy évi 19,7 millió dolláros szerződéshosszabbítást a csapattól, és bár 2021-ben végig játszotta a szezont, idén júniusban viszont meg kellett műteni a hátát: két korong nyomott egy ideget, amiből a láb- és bokafájdalmai származtak. A rehabilitáció viszont nem ment valami jól, először csak a negyedik héten tudott pályára lépni, de akkor ismét megsérült. Azóta csak két találkozón kapott szerepet és az egész idényben mindössze 74 snapen volt a pályán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!