Connect with us

Hír

Sorozatban harmadszor ér véget idő előtt Michael Thomas szezonja

Michael Thomas a harmadik héten lépett utoljára pályára és jó esély van rá, hogy idén már nem látjuk játszani. A Saints főedző Dennis Allen ugyanis bejelentette, hogy az elkapó lábujját meg kellett műteni, ami miatt IR-re került és várhatóan ki kell hagynia a szezon hátralévő részét.

Thomas 2016-ban a Saints második köröse volt. Karrierje első négy évében 470 elkapásból 5512 yardot és 32 TD-t jegyzett és jelenleg az övé a legtöbb elkapás rekordja egy alapszakaszon belül (149). Az elmúlt két szezont ugyanakkor kvázi kihagyta és idén is csak három meccsen volt bevethető, aminek köszönhetően a 2019-es idény óta három idény alatt 61 elkapásból 682 yard és négy TD került a neve mellé.

Egészségesen még mindig egy jó játékos, de a rengeteg sérülés miatt a visszavonulás sem lenne meglepő. A Saintsen ráadásul ez sem segítene, ugyanis a szerződése korábbi átalakításai miatt jövőre csak 2,81 millió dollárt spórolva lehetne június előtt kivágni vagy elcserélni 25,452 millió dollárnyi halott pénz mellett (és a visszavonulása esetén is ugyanez a forgatókönyv).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!