Connect with us

Hír

Stafford és Murray játéka még mindig kérdéses, Allen állapota biztató

Az előző fordulóban három sztárirányító állapota is erősen kérdéses volt: Matt Stafford és Kyler Murray végül nem is tudott pályára lépni különböző sérülések miatt, míg Josh Allen ugyan játszott a Vikings ellen, de elég sok rossz megmozdulása volt és alaposan kivette a részét a csapat vereségéből. Előbbi kettő játéka továbbra is kérdéses, viszont utóbbi állapota biztató.

Stafford még mindig az agyrázkódás-protokollban van. Az ügy már egy hete húzódik (ráadásul Sean McVay állítása szerint nem tudja, hogy az irányítót diagnosztizálták-e agyrázkódással), ami soha nem jó jel, így könnyen elképzelhető, hogy ismét John Wolford lesz a Rams kezdője.


Kyler Murray egy fokkal jobb helyzetben van a sérült combhajlítójával, de a főedző Kliff Kingsbury csak mérsékelt optimizmussal beszélt az irányító bevethetőségéről a 49ers elleni mexikói csoportrangadó előtt. További probléma, hogy a Cardinals csereirányítója, Colt McCoy is egy lábsérüléssel küzd, így lesz miért izgulni hétfőig.


A Billsnél a legpozitívabbak a várakozások, Sean McDermott szerint ugyanis jól néz ki Josh Allen könyöksérülése és bár egyelőre még semmi sem biztos, de jó eséllyel ott lesz a csapat kezdőjében a hétvégén. Amennyiben mégsem a vártaknak megfelelően alakulnak a dolgok, úgy Case Keenum ugorhat be a Browns elleni találkozóra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!