Connect with us

Hír

Továbbra is Taylor Heinicke a Commanders kezdő irányítója

Egyre közelebb van Carson Wentz visszatérése, de még közel sem száz százalékos, így a héten is Taylor Heinicke lesz a Commanders kezdő irányítója, jelentette be Ron Rivera. A főedző ugyanakkor arról nem akart beszélni, hogy mi lesz akkor, ha Wentz ismét teljesen egészséges lesz.

A Commanders szezonja borzalmasan indult: Wentz-cel a kezdőben 2-4-gyel kezdett a csapat és úgy tűnt, nagyon hamar megy ez az év is a kukába. Aztán a korábbi 1/2-es megsérült, a helyére beugró Heinicke-vel pedig az elmúlt négy meccséből hármat megnyert a Washington és az 5-5-ös mérlegével abszolút esélye van a rájátszásra.

Ebben persze nem csak az irányító játszott szerepet, pláne hogy amúgy nem is játszik jól (840 yard, öt TD, négy INT a mérlege), a PFF-nél konkrétan a legrosszabb értékelést kapta eddig a ligában, nagyban köszönhetően annak, hogy vezeti a ligát a turnovert érő játékok arányában.

Ugyanakkor Wentz semmivel sem mutatott többet, a csapat pedig egyértelműen rosszabb volt vele, így érdekes lesz látni, hogy végül ki mellett dönt Rivera – jó eséllyel azért Heinicke lesz az.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!