Connect with us

Érdekességek

Tyreek Hill beragadt, Justin Jefferson viszont úton a 2000 yard felé

Tyreek Hillnek gyengébb napja volt a Browns ellen, öt elkapásból csak 44 yard került a neve mellé, így 10 mérkőzés után 1148 yardnál tart. Ilyen ütemben 1952 yarddal fejezné be az idényt, vagyis még Calvin Johnson 16 meccsen elért 1964 yardos rekordját sem döntené még – viszont van valaki, aki nem csak Megatront előzheti meg, de a 2000 yardos határt is átlépheti.

Justin Jefferson a Bills ellen 10 elkapásból 193 yardot szerzett, így kilenc meccs után már 1060 yardja van. Az elmúlt hat fordulóban csak egyszer maradt 100 yard alatt (akkor is 98-at szerzett), valami hihetetlen formában van és most már ő a liga legjobb átlagával rendelkező elkapója. Amennyiben ezt a szintet tudja tartani, úgy a szezon végére 2003 yard kerülne a neve mellé, ami természetesen rekord lenne.

Persze könnyebb mondani, mint megcsinálni, hisz Hillnek is elég volt egyetlen rosszabb meccs, hogy a célkitűzés átlaga alá kerüljön. Ez is jól mutatja, mekkora egy szörnyeteg volt Calvin Johnson pályafutása csúcsán.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
1 year ago

“After this year, I’ll be the best receiver in the NFL,” Jefferson told Complex. “I definitely have to give it to Davante Adams as of now, him being so crazy and dynamic on the field. His route running is crazy, so I definitely have to give it to him right now, but I’m pretty sure after this year it’s going to be me.”

Ez egy július közepi interjú volt. Türelmetlen a gyerek, nem várt a szezon végéig.

bjeela
bjeela
1 year ago

És akkor most ennek fényében gondoljunk bele, micsoda eszelős támadógépezet lehetett az LSU 2019-es bajnokcsapata, ahol Jefferson, Chase, Moss kapkodta el Burrow passzait és főleg mit művelhetnének ezek most együtt.

Mindenesetre nálam Hill még nagyon is versenyben van.

Gábor Gulyás
Gábor Gulyás
1 year ago

Megnéztem CJ statisztikáit, neki is volt 46,54,72 és 94 yardos meccse. Mondjuk a többi 100 feletti volt, két 200 yard felettivel :) Szörnyű, hogy ilyen statokkal is csak egy 4-12 jött össze akkor a Detroitnak. De mivel nekik szurkolok , amióta van Nfl közvetítés és sok sikerélményben nem volt részem, remélem egyik sem dönti meg a rekordját, legalább ez maradjon már meg :)

Fetyke
Fetyke
1 year ago

Olyan elit irányítóval, mint amilyen Jeffersonnak van könnyű. :D

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
1 year ago

Óvatosan azzal a mézsörrel…

camillo 7777
Reply to  Fetyke
1 year ago

SB MVP QB? 😃

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x