Connect with us

Hír

Úgy néz ki, elásta a csatabárdot Cam Akers és a Rams

A Rams és Cam Akers között eléggé megromlott a viszony, az utóbbi hetekben nem is játszatták a futót “filozófiai és focival kapcsolatos” nézeteltérések miatt. A korábbi második körös játékost viszont nem tudta/akarta elcserélni a csapat a trade határidő előtt, és bár voltak olyan riportok, hogy Akers nem szeretne már a címvédőnél játszani és kivághatják, most úgy néz ki, hogy sikerült elásni a csatabárdot.

A futó csütörtökön edzésbe állt, ami után Aaron Donald és a támadókoordinátor Liam Coen is nagyon pozitívan nyilatkozott. Utóbbi kijelentette, hogy “mindenki érdemel egy második esélyt” és minden a megfelelő irányba tendál, így pedig reális esély van arra, hogy Akers része lesz a csapat támadósorának a szezon hátralévő részében (bár hogy az idény végén mi lesz, az továbbra is kérdéses).

A futó újoncként elit szinten teljesített, 191 futásból 846 yardot és négy TD-t szerzett, de az elmúlt két idényben csak 123 futása volt 328 yardért és egy TD-ért, ráadásul háromszor is elhagyta a labdát. Nem valószínű, hogy a szenvedő támadófal mögött ennél sokkal jobb számai lennének, de ki tudja, talán végre összeállnak a dolgok Los Angelesben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!