Connect with us

Hír

Vége Zach Ertz és Emmanuel Ogbah szezonjának, elfogytak a Chargers védőfalemberei

Összeszedtük a sérüléshíreket a tegnapi napról. 

A Cardinals egész évre elvesztette a veterán tight end Zach Ertzöt, miután megsérült a térde a Rams elleni első negyedben. Adam Schefter információi szerint nem az ACL-e szakadt el, de elég súlyos a sérülés ahhoz, hogy idén már ne térjen vissza a 32 éves támadó. A helyén a második körös újonc Trey McBride kaphat nagyobb szerepet.


A Dolphins szintén egész szezonra elvesztette egy játékosát, méghozzá a tavalyi sack-királyukat, Emmanuel Ogbah-t, akinek a hétvégén elszakadt a tricepsze. Tavaly 11 sacket szerzett, kapott is egy szép új szerződést, idén viszont csak egynél jár a PFF adatai alapján és csak a snapek 56 százalékán volt pályán. Abból a szempontból nem olyan nagy a veszteség a Dolphins számára, hogy Jaelan Phillips, Bradley Chubb és Melvin Ingram is jobban játszott nála, ellenben most még inkább bánhatják a neki adott hosszabbítást.


A Chargersnél lassan elfogynak a belső védőfalemberek. Austin Johnson múlt héten került IR-re, Jerry Tilleryt kivágták, vasárnap pedig még két DT-t elvesztettek a szezonra. Christian Covingtonnak a mellizma, az újonc Otito Ogbonniának a térde sérült meg és mindketten kihagyják a szezon hátralévő részét.


A Broncosnál is két sérültről számolhatunk be, de más-más posztokról. A kiváló slot cornerback K’Waun Williams térdsérülés miatt legalább egy hónap kényszerpihenőre megy, IR-re is teszi a csapat minden bizonnyal. Az elkapó Jerry Jeudy bokasérülése viszont nem olyan komoly, mint elsőre tűnt és lehet csak rövid időt kell kihagynia, egyelőre napról napra vizsgálják felül a helyzetét.


Az Eagles még a Commanders elleni meccs előtt sérültlistára tette a slot cornerback Avonte Maddoxot egy combhajlító-sérülés miatt, amivel a következő három mérkőzést mindenképp ki kell hagynia.


A Titans is egy cornerbacket vesztett el, a tavalyi első körös, korábban is sérülékeny Caleb Farley-nak hátproblémái vannak, így biztosan kihagyás vár rá, azt viszont még nem tudni pontosan, hogy mennyi.


Még egy rövidhír, ami nem sérüléssel kapcsolatos: a Chargerstől kivágott Jerry Tillery iránt nagy volt az érdeklődés a waiveren, nyolc csapat is adott be rá kérelmet (Raiders, Lions, Panthers, Colts, 49ers, Jets, Giants, Chiefs), és mivel a Raiders húzna először közülük a drafton, így náluk kötött ki a védőfalember.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!