Connect with us

Hír

Waller mellett Hunter Renfrow is IR-re került

Még tegnap este megírtuk, hogy a Raiders sérültlistára tette a tight end Darren Wallert, azonban nem sokkal később jött a hír, hogy megtette ugyanezt a slot elkapó Hunter Renfrow-val is egy ferde hasinom-sérülés miatt – írja több forrás is. Ez értelemszerűen azt jelenti, hogy legalább a következő négy mérkőzést ki kell hagynia.

A negyedéves slot elkapó több sérüléssel is küzdött idén, volt baja a hasizma mellett a combhajlítójával és a bordáival is, emellett agyrázkódás miatt is kellett mérkőzéseket kihagynia. Így mindössze 192 yardot gyűjtött eddig touchdown nélkül, pedig tavaly az 1000 yardos határt is átlépte 9 TD társaságában.

A Raiders a Colts, a Broncos, a Seahawks és a Chargers ellen lép pályára a következő négy hétben, ezeket mindenképp ki kell hagynia Renfrow-nak, aki Wallerrel egyetemben legkorábban a Rams ellen térhet vissza december elején. Hiányában Davante Adamsre hárul majd a legnagyobb felelősség, illetve Mack Hollinsnak is több labda juthat, de a slotban vélhetően Keelan Cole pótolja majd Renfrow-t.

Tashan Reed az Athletictől kiemeli, hogy az Adams, Renfrow, Waller hármas mindössze 62 snapet tudott idén együtt a pályán tölteni. Ha Josh Jacobst is idevesszük mint nagy négyes a skill sorban, akkor mindössze 43 snapről van szó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!