Connect with us

Hír

Zach Wilson nem gondolja, hogy cserben hagyta volna a védőket

A Jets mindössze 103 yardra és 6 first downra volt képes a Patriots ellen, ami az idei szezon legrosszabb teljesítménye minden csapatot figyelembe véve. Ennek ellenére 3-3 volt az állás az utolsó pillanatig, amikor egy punt return touchdownnal nyerni tudott a New England-i együttes. A Jets védelme kiválóan játszott, a támadósor Zach Wilsonnal az élen viszont pocsék volt. Az irányító – aki 9/22, 77 yard mutatót ért el, de ahogy az alábbi videóból látszik, ez még rá nézve hízelgő – azonban nem vállalja ezért a felelősséget.

Robert Saleh főedző azt mondta, hogy “kutyaszar” volt a második félidős támadóteljesítmény, ahol mindössze 2, azaz kettő yardot sikerült haladni. Zach Wilsont pedig arról kérdezték, hogy véleménye szerint cserben hagyta-e a védelmet, amire annyi volt a válasza, hogy nem.

Valószínűleg a védők, akik a belüket is kihajtották a meccsen, hogy három ponton tartsák a Patriotsot, nem így gondolják. És minden bizonnyal a nyilatkozat sem volt szimpatikus a többieknek, amit jól mutat, hogy a pass rusher John Franklin-Myers olyan tweetet kedvelt a mérkőzés után, ahol összehasonlították Josh Allen és Wilson meccs utáni nyilatkozatát:

Sőt, Connor Hughes információi szerint a csapattársak eléggé kivannak Wilsonra azért is, mert úgy járkált a meccs után az öltözőben, mintha nem ő lenne a probléma.

A pályán mutatottak alapján is nagyon úgy tűnik, hogy a Wilson-projekt mehet a kukába, és ha erre rátesz még a pályán kívül is, akkor tényleg semmi kérdés nem marad. Talán csak annyi, hogy idén leváltják-e és beküldik-e Joe Flaccót vagy Mike White-ot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!