Connect with us

Minden ami NFL

A 2022-es holtszezon legjobb fogásai

Több csapat is úgy állt neki a 2022-es szezonnak, hogy most majd sikerül szintet lépni és elérhetővé válik a rájátszás vagy akár a Super Bowl. Ennek érdekében pénzt és pickeket nem sajnálva erősítettek a holtszezonban, és akadt bár GM, aki büszkén mutogathatja a bizonyítványát. Íme a 2022-es holtszezon legjobb teljesítményei és legnagyobb fogásai.

Philadelphia Eagles

Az Eaglesé volt az egész év egyik legjobb holtszezon-tevékenysége, ugyanis a Saints többszörös lehúzásával sikerült úgy win now módba kapcsolni, hogy a következő években is bőven lesz lehetőség erősíteni a rosteren. De maga a win now is megér egy misét, ugyanis még a szezon előtt érkezett/maradt:

  • Haason Reddick, Edge, 3 év, $45M
  • Fletcher Cox, iDL, 1 év, $14M
  • James Bradberry, CB, 1 év, $7,25M
  • Kyzir White, LB, 1 év, $3M
  • C.J. Gardner-Johnson, S, trade (2024-es 5. és 6. körös pick)
  • AJ Brown, WR, trade (2022-es 1. és 3. körös pick)

Ez hat kezdő, ráadásul mindannyian magas szinten teljesítenek. Reddick masszív túlfizetésnek tűnt, de lubickol az Eagles rendszerében: 32 nyomásgyakorlás, nyolc sack, három kiharcolt fumble és két leütött passz került eddig a neve mellé. Cox már nem képes arra az elit teljesítményre, amire fénykorában (bár így is van 24 nyomásgyakorlása és öt sackje), sok neki ezért a 14 millió dollár, de ezzel együtt még mindig nagyon rendben van és az öltözőben felbecsülhetetlen a jelenléte.

Bradberryt a Giants szigorúan pénzügyi okok miatt vágta ki, az Eagles pedig azonnal lecsapott rá, ráadásul szemtelenül alacsony fizetésért. A corner jelenleg minimum Pro Bowl, de inkább All-Pro szinten teljesít: a felé szálló labdáknak csak a 45,7 százalékából lett elkapás (9,1 yardért elkapásonént), egy engedett TD mellett három INT és hét leütött passz került a neve mellé, mindez pedig egy 44,2-es passer ratinget jelent az ellenfél irányítóinak. Hasonlóan nagy fogás lett White és Gardner-Johnson is: előbbi nem egy sztár, de ennyi pénzért abszolút rendben van a teljesítménye (72 tackle, nulla engedett TD és három leütött passz), utóbbi pedig jelenleg vezeti a ligát interceptionökben.

Végül, de nem utolsó sorban ott van AJ Brown, aki még egy 4 éves, 100 milliós (igaz nagyon csapatbarát) szerződéshosszabbítást is kapott. Ugyan az utóbbi meccseken voltak fumble gondjai, de ezzel együtt teljesen más szintre emelte az Eagles passzjátékát, ráadásul 831 yarddal vezeti a csapatot, a hét TD-je pedig pontosan annyi, mint amennyit az összes többi WR tud felmutatni közösen.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!