Connect with us

Hír

A Dolphins is érdeklődött Jimmy Garoppolo iránt

A 2022-es holtszezon egyik nagy kérdése az volt, hogy hol folytatja a pályafutását Jimmy Garoppolo. Korábban már kiderült, hogy a Commanders nagyon közel volt az irányító megszerzéséhez, de a QB műtétje mindent borított, illetve maga Garoppolo árulta el, hogy a Panthers is ott volt a lista tetején. Most még egy csapattal bővült a korábbi (potenciális?) kérők száma.

“A Dolphins is benne volt a pakliban. Jó csapatnak tűnt egy remek támadósorral, ráadásul a főedző Mike McDaniellel is dolgoztam már együtt korábban, aki egy nagyszerű edző. Akkoriban beszéltünk a lehetőségekről, de örülök, hogy végül úgy alakultak a dolgok, ahogy”

– mondta Garoppolo (via PFT).

A veterán irányító az idei szezont csereként kezdte, majd Trey Lance kiesésével a kezdőben találta magát. A játéka ugyan messze van a tökéletestől, de ezzel együtt elkaristol vele a csapat, ami jó eséllyel így is csoportgyőztesként fog bejutni a rájátszásba. Hogy ott aztán mire lesz elég Garoppolo, az már egy sokkal nehezebben megválaszolható kérdés.

A nyilatkozat pikantériáját ugyebár az adja, hogy a 49ers és a Dolphins összecsap a hétvégén, ráadásul Miamiban Tua Tagovaila MVP-szinten játszik, miután a holtszezonban több ízben is megpróbálták lecserélni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!