Connect with us

Hír

A Jets támadófalembere vérrögökkel küzd, véget ért a Titans első körös cornerének idénye

Rövidhíreink következnek sérülésekkel kapcsolatban.

A Jets a héten Non-Football-Injury listára helyezte a negyedik körös újonc tackle Max Mitchellt, miután a hétvégén fájdalmak és légzési nehézségek közepette kellett lejönnie a pályáról. Azóta kiderült, hogy vérrögök vannak a tüdejében és a vádlijában is – írja Rich Cimini. A hírek szerint teljes felépülés várható és vissza fog térni a futballpályára, csak nem idén.


A Titans a héten nagy meglepetésre kirúgta a general manager Jon Robinsont. Voltak mellé ment első körös próbálkozásai, ilyen a tavaly kihúzott Caleb Farley is, aki egy nagyon tehetséges cornerback volt, azonban már az egyetemen is meggyűlt a baja a sérülésekkel, és ez nem változott a profik közt sem. Már a 10. forduló óta nem tud pályára lépni egy hátsérülés miatt, amit most meg is kellett műteni, így idén már nem fog pályára lépni. Tavaly három meccs után szakadt el a térdszalagja.


A Giants safetyje, Xavier McKinney a csapat bye weekje alatt szenvedett sérülést quadozás közben, több ujja is eltört. Most el kellett távolítani a lemezeket a kezéből, amiket a gyógyulás érdekében helyeztek oda. Ennek következtében NFI listára tette őt a csapat, ez pedig azt is jelenti, hogy idén már jó eséllyel nem játszik – négy meccset biztosan ki kell hagynia, és öt forduló van hátra az alapszakaszból.


Az Eagles sérültlistára helyezte a pass rusher Robert Quinnt egy térdsérülés miatt, így neki is ki kell hagynia négy meccset. A Bearstől szezon közben megszerzett védő nem sokat mutatott eddig, de talán a rájátszásban majd hasznát veszik.


Trevor Lawrence játéka kérdéses a hétvégi Titans elleni csoportrangadóra, ugyanis egy lábujj-sérüléssel küzd. Ő maga azt mondta a hét elején, hogy játszani fog, azonban egyelőre nem tudott együtt edzeni a csapattal. Ha nem tudja vállalni a játékot, akkor CJ Beathard kezdhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!