Connect with us

Hír

A két New York-i csapatba és a Raidersbe is visszatér egy eddig sérült kezdő

A szombat délutánok így szezon közben az aktiválásokról és deaktiválásokról szoktak szólni az NFL-ben, ennek megfelelően néhány fontosabb visszatérőről is be tudunk számolni amellett, hogy van akit IR-re kellett tenni.

A Giantsnél a másodéves pass rusher Azeez Ojulari és a veterán safety Tony Jefferson is hosszabb kihagyás után tér vissza a csapathoz. Előbbi csak két meccsen tudott pályára lépni, miután tavaly újonc franchise rekordot jelentő 8,5 sacket jegyzett. Vele és az első körös újonc Kayvon Thibodaux-val a csapat reményei szerint hosszú távon megoldódik a pass rush helyzet. Jeffersonnak három meccs jutott idén, most ismét pályára léphet a hátsó alakzatban.


A Jetsnél a tackle George Fantet aktiválták, aki csak három meccsen lépett pályára idén, de tavaly meglepően jól játszott New Yorkban left tackle poszton. Most a jobb szélen fog játszani, hiszen nemrég a veterán Duane Brown is visszatért, ő pedig a megszokott bal oldalán kap szerepet. Ők ketten stabilitást hozhatnak a szezon nagy részében gyengén teljesítő támadófalba, ami sokat jelenthet a Jets rájátszás-reményei kapcsán.


A Raidersnél a másodéves slot cornerback Nate Hobbs térhet vissza IR-ről, aki újoncként a liga egyik legjobbja volt a posztján. A csapat secondaryje elég ingatag lábakon állt egész szezonban, és ha Hobbs nem is oldja meg az összes problémát, legalább egy posztot kipipálhat a Raiders, ami miatt nem kell aggódnia.


A 49ers mindeközben sérültlistára helyezte a futó Elijah Mitchellt a térdsérülése miatt. Nem meglepő lépés, tekintve hogy 6-8 hetes kihagyást jósoltak a számára az orvosok. A rájátszás egyébként hét hét múlva kezdődik, tehát nagyjából akörül térhet majd vissza a csapathoz. A helyén Christian McCaffrey mellett két újonc, Ty Davis-Price és Jordan Mason kaphat szerepet.


A Broncosnál folytatódnak a sérülések, most az elkapó KJ Hamlert kellett IR-re tenni, miután rásérült a combhajlítójára, ami miatt már az előző három meccset is ki kellett hagynia. Ő a csapat 15. játékosa IR-en, a Broncosnak van a legtöbb játékosa sérültlistán az egész ligában, illetve a sérültlistán lévő sapkából foglalt helyet tekintve is vezeti a ligát a denveri együttes.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!