Connect with us

Érdekességek

A Lions gyémántot találhatott a hatodik körben

A Lions a 2/46-os cetlivel választotta ki a pass rusher Josh Paschalt az idei drafton, dedikáltan azzal a szándékkal, hogy segítsen megoldani a csapat pass rush problémáit. Ez utóbbi végeredményben sikerült is, csak nem Paschalnak, hanem a hatodik körös James Houstonnak köszönhetően.

Paschal idén hét meccsen lépett pályára, négyszer kezdő is volt, de 137 pass rush snapen csak 11 nyomásgyakorlás került a neve mellé és egyszer sem tudta sackelni az ellenfelek irányítóit. Vele ellentétben Houston csak az elmúlt négy meccsen kapott szerepet (a végső keretszűkítést nem élte túl és a hálaadásnapi meccsig csak a gyakorlócsapatban játszott), de 57 pass rush snapen így is 11 nyomást és öt zsákolást jegyzett. Élete első profi meccsén a Bills ellen konkrétan csak négyszer küldték Josh Allenre és kétszer földre is vitte!

Houston eddig minden meccsén szerzett egy sacket, és ha összejön még egy a Panthers ellen, akkor ő lesz az első játékos a történelemben, aki karrierje első öt mérkőzésén is földre tudta vinni az ellenfél irányítóját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!