Connect with us

Minden ami NFL

A playoff esélyes csapatok legsebezhetőbb pontjai – AFC

Lassan itt a rájátszás és kezd kirajzolódni mely csapatok lehetnek ott a végső győzelemért folyó küzdelmekben. Annak ellenére, hogy lesznek egyértelműen esélyes csapatok a rájátszásban, itt bizony egy meccsen bárki elkaphat bárkit, mert mindenkinek vannak gyenge pontjai. Most ezekre próbálunk rámutatni minden csapatnál. Következzenek először azok, akik az AFC-ben még reális esélyekkel mennek a playoffért.

Buffalo Bills

A leggyengébb pont: A saját árnyékuk

Pont egy ilyen megfoghatatlan dologgal kell kezdenünk, mert bár vannak kézzelfogható dolgok a Billsnél is, azt azért a szezon egyes pontjain láttuk, hogy ez a csapat nagyon egyben van. Ugyanakkor képesek érthetetlen leolvadásokra és elbukni olyan pillanatokban, mikor már egy favoritnak nem kellene. Mind a három vereségük alkalmával viszonylag kényelmes vezetést adtak le és szoros meccsen csak egyszer (pont a másik leolvadó csapat, a Ravens ellen) jöttek ki győztesként. Emellé odaírhatjuk azt is, hogy a vesztes DNS-t sem tudták még levetkőzni, ugye arra mindenki emlékszik, hogy tavaly 13 másodperc alatt kaptak ki a Chiefs ellen.

Ez a dekoncentráltság főleg a red zone-ban kísérti őket, mindössze a 18.-ak a ligában RZ hatékonyságban, 22 lehetőségükből mindössze csak 12-szer szereztek touchdown és Josh Allen is itt változik hirtelen egy átlagos karmesterré. A három vereség alkalmával egyaránt eladta a red zone-ban a labdát, ezeken összesen 12 labdaeladást ígérő játéka volt. Ez az egész szezonra vetítve egyébként 22, aminél csak Justin Fields rosszabb.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!