Connect with us

Minden ami NFL

A playoff esélyes csapatok legsebezhetőbb pontjai – NFC

Befejezzük a múlt héten megkezdett körültekintő rovatunkat, ahol a rájátszásra még reálisan esélyes gárdákat vesszük górcső alá és a legsebezhetőbb pontjaikat próbáljuk megmutatni. Következzen hát az NFC.

Philadelphia Eagles

A leggyengébb pont: Minőségi ellenfelek elleni teszt

Félreértés ne essék, a legkevésbé az Eagles hibája, hogy nem jött szembe senki még a szezon folyamán, akit magasan jegyeznének a ligában. Ők azt verik meg, akit éppen kell, és lehet, hogy ha már találkoztak volna a liga elejéhez tartozó csapattal, akkor azt is könnyedén megverték volna. Ettől függetlenül idén ki volt a legkomolyabb irányító vagy csapat akivel találkoztak? A legjobb irányító az egész évben szenvedő Aaron Rodgers volt, de ha talán a jelenlegi offense formát is figyelembe vesszük, akkor Jared Goff vagy Kirk Cousins? Sokat elárul. Miközben bár az ellenfelek között van több pozitív mérlegű csapat is, de ki az akivel a végén számolni kell? Talán épp a Titans, de ők sem valószínű, hogy megélik a divisional kört.

Ilyenkor pedig akaratlanul is belealudhat az adott csapat a szezonba vagy elhiheti, hogy valóban nincs ellenfele az egész ligában. Hozzáteszem, hogy ez lehet hogy így is van, ugyanis nehéz jelenleg gyenge pontra mutatni az Eaglesben, talán a vékonyodó safety sort lehetne megemlíteni. Ellenben amíg nem jött szembe komolyabb ellenfél, addig egyelőre ez csak feltételezés.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!