Connect with us

Hír

A Ravens elvesztette legjobb elkapóját, de hozta helyette Sammy Watkinst

A Ravens elkapóhelyzete nem valami rózsás. Amúgy is a liga egyik legrosszabbja volt a szezon elején, azóta pedig az első számú Rashod Batemant is elvesztették sérülés miatt. Most pedig a nélküle legjobbnak számító Devin Duvernay szedett össze egy lábfejsérülést, amivel IR-re kellett tenni. Ez azt jelenti, hogy legalább négy meccs kihagyásra számíthat, tehát legkorábban a rájátszás divisional körében térhet vissza – és jó esély van arra, hogy idén már nem látjuk a pályán.

A 2020-as harmadik körös Duvernay harmadik volt a csapaton belül elkapásokban (37) és elkapott yardokban (407) is, elkapott TD-kben pedig második (3).

Nélküle Demarcus Robinson, DeSean Jackson és James Proche alkották volna az elkapósort, azonban a csapat felvette waiverről azt a Sammy Watkinst, akit a Packers vágott ki hétfőn és aki tavaly a Ravensben 394 yardot és egy TD-t szerzett. Idén 206 yard került a neve mellé Green Bayben. Nagy erősítést nem lehet remélni tőle, de a lehetőségekhez és az eddigi állapotokhoz képest még van is benne ráció.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!