Connect with us

Hír

A Steelers legjobb elkapója üzeni, nem kér Mitch Trubiskyből

A 2022-es szezon elején Mitch Trubisky volt a Steelers kezdő irányítója, de olyan rosszul játszott, hogy nagyon hamar lecserélték az első körös újonc Kenny Pickettre. Utóbbi viszont megsérült az előző héten a Ravens ellen – a helyére beálló Trubisky pedig három INT-t passzolt, a csapat pedig két ponttal kikapott.

“Mason Rudolph-nak kellene kezdenie, ha Kenny Pickett nem tud játszani. Tudom, hogy készen áll a bizonyításra. Szerintem az jár a fejében, hogy “Basszus, mikor kapok már egy esélyt?”. Mindent meg fog tenni, hogy készen álljon, ha bemondják a számát”

– válaszolta a Steelers legjobb elkapója, Diontae Johnson arra a kérdésre, hogy kinek kellene megkapnia a kezdő pozíciót Pickett hiányában.

Rudolph nem egy jó irányító, egyetlen kvázi kezdő idényében 1765 yardot, 13 TD-t és kilenc INT-t passzolt 10 meccsen (plusz volt hat extra dobása és 14 turnovert érő passza). Trubiskynál sokkal rosszabb viszont nem lehet, így van esély arra, hogy kezdőként kapjon esélyt a bizonyításra – bár alighanem annak örülne mindenki Pittsburgh-ben, ha egyiküket sem kellene a pályán látnia.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!