Connect with us

Hír

Aaron Rodgers, Lamar Jackson és Justin Fields is játszani fog a hétvégén

Hétközben több kezdő irányító játéka is kérdéses volt, de most úgy néz ki, hogy Aaron Rodgers, Lamar Jackson és Justin Fields is vállalni tudja a játékot a hétvégén.

Rodgers ujj- és bordasérüléssel küzd, de korábban kijelentette, hogy ameddig van matematikai esélye a Packersnek a rájátszásra, addig ő is ott lesz a pályán. Ezzel szemben a főedző Matt LaFleur azt mondta, hogy csak akkor fog játszani a négyszeres MVP, ha képes megvédeni magát a pályán. Most úgy néz ki, hogy képes, ugyanis annak ellenére nem kapott semmilyen státuszt a csapat orvosaitól, hogy a héten vagy limitáltan, vagy egyáltalán nem edzett, így kezdeni fog a Bears ellen.


A Chicago is jó híreket kapott, ugyanis Justin Fields vállsérülése annyira rendbejött, hogy ő sem kapott semmilyen státuszt a Bears orvosi stábjától. Így ha nem történik semmi váratlan, akkor ott lesz a pályán a Green Bay ellen, a cseréje pedig Nathan Peterman lesz. (Trevor Siemian az egész szezonra kidőlt.)


Lamar Jackson szerdán megijesztette a szurkolókat, amikor egy combsérülés miatt idő előtt be kellett fejeznie az edzést. Azóta viszont kétszer is teljes edzésmunkát végzett, a csapat pedig nem tette fel a sérülésjelentésére, ami azt jelenti, hogy kezdeni fog a Broncos ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!