Connect with us

Minden ami NFL

Az idény felfedezettjei – AFC

Idén körbejárjuk a csapatok kereteit és megnézzük hogy kik azok a játékosok akiktől nem számítottunk jó szereplésre és mégis pozitívan megleptek minket. Most elsősorban olyan játékosokat keresünk akik eddig nem voltak sztárok, de mégis felkaptuk idén a fejünket a játékukra. Az újoncokat ebben a cikkben nem vizsgáljuk, mert arra úgyis külön cikkeket szoktunk szentelni.

Baltimore Ravens – Patrick Queen

Rögtön egy kakukktojással kell kezdeni, mert Queen nem igazi felfedezett. Mint korábbi elsőkörös játékos sokan ismerik és nagyok is voltak az elvárások felé, de sose tudta beváltani azokat. Sőt még jelenleg sem mondom, hogy megszolgálta volna azt a magas picket amibe került. Ellenben Roquan Smith érkezése óta rohamosan javul a játéka és amióta lehet kicsit szabadabban használni, mert van mellette egy elit társ, azóta bőven kezdő szintet képvisel. Az mindig is nagy erőssége volt, hogy lehetett használni mint hatékony blitzelő fegyver, de passz ellen is folyamatos javuláson megy keresztül.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!