Connect with us

Hír

Az NFL fellép a színészkedés ellen

Úgy néz ki, hogy az NFL-játékosok között is népszerű a világbajnokság, de a sok gurulós nincs rájuk jó hatással. A liga a héten ugyanis két csapatot is megbüntetett azért, mert a játékosai sérülést színleltek, velük együtt pedig idén már öt franchise kapott csekket Roger Goodelléktől.

Több riport is beszámolt róla, hogy a Saints összesen 550 ezer dollárnyi büntetést kénytelen befizetni azért, mert az előző fordulóban Cam Jordan sérülést színlelt. A védő 50 ezer dolláros büntetést kapott, a pozíciós edzője szintén ennyivel lett szegényebb, a főedző Dennis Allen 100 ezer dolláros mikuláscsomagot kapott a csizmájába, a franchise-nak pedig 350 ezer dollárt kell elutalnia a ligának.

A Saints és Jordan is tagadta a vádakat, a játékos pedig az egész ügyet nevetségesnek nevezte az ügynökén keresztül és fellebbezni fog az ítélet ellen. Ugyanakkor a kamerafelvételek alapján a védő egy 4&10-es játéknál gyanúsan kinézett az oldalvonalra, mielőtt letérdelt volna a lábára mutogatva, az NFL pedig úgy ítélte meg, hogy direkt utasítást kapott az edzőitől.

És ahogy a fent linkelt videón látszik, hasonló trükközéssel próbálkozott a Bengals is a Chiefs ellen (Jessie Batesnek fájdult meg hirtelen mindene), amiért szintén mentek az ugyanilyen összegű csekkek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!