Connect with us

Hír

Az NFL nagyon beválasztott idén a főműsoridős mérkőzésekkel

A szezon előtt az NFL 13 csapatnak osztotta a maximális öt főműsoridős sávot, és ugyan a legtöbb csapat hozta a kötelezőt, de messze nem mindenki. A várakozásokhoz képest Buccaneers és a Chargers sokkal gyengébben játszik, a Steelers és a Patriots sem a legizgalmasabb futballt játssza, a Packers, a Rams és a Broncos pedig teljesen összeomlott.

Különösen a címvédővel járt rosszul az NFL, mert míg a Green Bayben és a Denverben legalább a kezdő irányító játékra alkalmas, addig a Ramsben Matt Stafford IR-re került és jó eséllyel idén már nem lép pályára (ráadásul Cooper Kupp is hasonló cipőben jár, de Aaron Donald visszatérése is kérdéses). A csapatnak viszont még négy főműsoridős meccse lesz, amiből hármat nem tud átrakni az NFL:

  • December 8, TNF: Raiders@Rams
  • December 19, MNF: Rams@Packers
  • December 25, karácsony: Broncos@Rams

(a negyedik, Chargers elleni mérkőzést jó eséllyel kimozgatják majd a vasárnap esti rangadó sávjából)

Nézettségi szempontból a legrosszabb az egészben, hogy az ellenfelek sem néznek ki jól, mindenki negatív mérleggel fog pályára lépni, ráadásul december 19-re a Packers is leültetheti Aaron Rodgerst a padra, a Broncos meg Russell Wilsonnal is nézhetetlen. Emiatt egyébként ismét felerősödtek azok a hangok, amik sokkal rugalmasabb menetrendet szeretnének az NFL-ben, bár nem biztos, hogy a csapatok – még ha rosszul is megy a szekér – örülnének, ha csak úgy bármikor kikerülhetnének a főműsoridős sávokból, főleg ha ez azzal is jár, hogy más napra kell áttenni a meccset.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!