Connect with us

Hír

Bakhtiari még egy ideig nem tér vissza, Eric Fisher a Dolphinsnál

Rövidhíreink következnek elsősorban sérülésekkel kapcsolatban.

A Packers klasszis left tackle-jének, David Bakhtiarinak vakbélműtétje volt múlt pénteken, ezért nem játszott a Bears ellen. Matt LaFleur főedző pedig hétfőn elmondta azt is, hogy nem várják vissza a közeljövőben a kezdőbe a támadófalembert. Bakhtiari az utóbbi két évben térdsérülések miatt hagyott ki sok időt, most legalább nem ezzel van újabb problémája. A helyén egyébként az újonc Zach Tom kap szerepet, a Packers pedig legközelebb két hét múlva a Rams ellen lép pályára.


Otthonra talált a veterán left tackle Eric Fisher, ugyanis a Miami Dolphins igazolta le. A csapat támadófalát alaposan szétszedte a 49ers, miután Terron Armstead és Austin Jackson sem volt bevethető, így elkélt a segítség, főleg hogy Jacksont IR-re is rakta a Dolphins (és Armstead sem biztos, hogy ezen vagy a következő héten visszatér). A korábbi 1/1-es Fisher tavaly a Coltsban játszott, idén nem volt még csapata.


A Cowboysnál a kezdő cornerback Anthony Brown dőlt ki a sorból, neki az Achillese szakadt el. Mivel a gárda contender, Brown pedig teljesen korrekt volt, így fájó a kiesése, főleg hogy a kezdő slot corner Jourdan Lewist is elvesztette már a Cowboys október végén. Brown helyén a tavalyi második körös Kelvin Joseph kaphat szerepet.


A 49ers védőfalának mélysége is gyengült, ugyanis megsérült a DT Hassan Ridgeway mellizma, így 6-8 hét kihagyásra számíthat. A snapek körülbelül 40%-án volt pályán, így a rotációban fontos játékost vesztett a csapat – ami persze jóval kisebb érvágás, mint Jimmy Garoppolo kiesése.


A Browns elvesztette a szezon hátralévő részére a kezdő linebackerét, Sione Takitakit, akinek elszakadt a térdszalagja a Texans elleni találkozón.


A Commandersnél a center Tyler Larsennek ment ki a térdkalácsa és ezzel minden bizonnyal véget is ért a szezonja. A helyét Nick Martin veszi át.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!