Connect with us

Hír

BREAKING: Leváltja Mariotát a Falcons, jöhet az újonc Desmond Ridder!

Eljött az idő, Arthur Smith is megelégelte Marcus Mariota játékát, így Ian Rapoport információi szerint a Falcons irányítót cserél és beveti a harmadik körös újonc Desmond Riddert. A csapat most bye weeken van, így jövő héten láthatjuk először a fiatal QB-t.

Mariota lábaira jól lehetett építeni és egy ideig egész jól is ment az offense és a csapat is, legalábbis az év eleji elvárásokhoz képest. Az utóbbi időben azonban a védelmek egyre jobban ki tudták kapcsolni az irányító futásait, a levegőben pedig az év elején sem teljesített jól, azóta pedig talán még rosszabbul is, a középtávoli- és hosszú passzai egyáltalán nem ültek egy olyan támadósorban, amiben futni akarnak és play action játékokból mélyre dobni.

A Falconsnak jelenleg a fivethirtyeight.com szerint 5% esélye van a rájátszásra, tehát gyakorlatilag elúszott a hajó, így nincs értelme nem Riddert játszatni. Ráadásul amellett is lehet érvelni, hogy ha hamarabb bedobják (a hónap elején még 40% körüli esélyt adtak nekik), akkor akár be is csusszanhattak volna. Ezzel kapcsolatban persze majd okosabbak leszünk pár hét múlva, miután látjuk az újoncot játszani. Mindenesetre már épp ideje volt ennek a lépésnek, a Falconsnak meg kell néznie, hogy van-e valami az ex-Bearcats irányítóban, vagy lehet új QB után nézni a holtszezonban.

Ridder egyébként egy nagyon okos, gyors feldolgozókészséggel rendelkező játékos. A draft előtt itt írtunk róla hosszabban:

A jövő sztárjai – Desmond Ridder

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!