Connect with us

Minden ami NFL

Egyszeri kisiklás vagy a vég kezdete – hogyan lesz újra jó a Rams offense?

A Los Angeles Rams címvédőként teljesen összezuhant és gyakorlatilag már a szezon felénél látszott, hogy ebből nemhogy újabb bajnoki cím, de még rájátszás sem lesz. Azóta sérülés miatt kiesett Cooper Kupp, Matthew Stafford, Allen Robinson, a kezdő támadófal 4/5-e (és bónuszképp Aaron Donald), így már csak az a kérdés, hogy a top 5-ön belül hol fog húzni 2023-ban a Lions a Staffordért kapott első körrel. Van innen visszaút vagy ez már a vég kezdete?

A Rams támadósora november eleje óta a liga három legrosszabb támadósora között mozog EPA alapon, de nem kell komolyabb statisztikákat keresni ahhoz, hogy lássuk, ez az offense borzalmas: szerzett yardokban csak a Texans teljesít rosszabbul az egész ligában, szerzett pontokban pedig mindössze a Coltsot, a Texanst és a Broncost sikerült megelőzni. Mindezt úgy, hogy tavaly szinte minden releváns mutatóban top 5-ös volt a csapat támadósora és papíron csak a left tackle Andrew Whitworth visszavonulásával lett gyengébb az egység.

Mi akkor a probléma? Természetesen nem lehet elmenni a sérülések mellett, mivel ennyi sztár vagy fontos kezdő egyetlen csapat támadósorából sem esett ki. Ugyanakkor olcsó kifogás lenne csak a sérülésekre fogni ezt a teljesítményt, ugyanis akkor sem funkcionált a Rams offense, amikor nagyjából mindenki egészséges volt. Akkor hát mi a gond? Két embert leszámítva minden.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!