Connect with us

Hír

Ez a forduló is kezdőgyilkos volt

Sorra jönnek a riportok az újabb és újabb kidőlő kezdőkről. Most összegyűjtöttük a legfontosabbakat, akikről eddig nem volt szó.

Véget érhetett Ryan Tannehill szezonja

A Bengals már elveszítette Trey Hendricksont, de most csatlakozik hozzá a csapat másik kezdő pass rushere, a házi sack-bajnok Sam Hubbard is, írja Tom Pelissero. Utóbbira pár hetes kihagyás vár, az alapszakasz végén vagy a rájátszásban kis szerencsével már bevethető lesz.


A Ravensben megsérült Marcus Peters vádlija. A kezdő cornerre emiatt Hubbardhoz hasonlóan pár hetes kihagyás vár, de a szezon későbbi részében visszatérhet, írja Ian Rapoport.


A Jaguars elveszítette az egész szezonra a kezdő left tackle Cam Robinsont egy térdsérülés miatt. A támadó korrekt volt idén, így fájó lesz a kiesése, pláne hogy Walker Little fog beugrani a helyére.


A Bears is elveszített egy támadófalembert, mégpedig az idén meglepően remekül teljesítő guard Teven Jenkinst. A játékos egy nyaksérülés miatt jó eséllyel már nem fog idén pályára lépni.


Meg kellett műteni a Seahawks elit elkapójának, Tyler Lockettek a kezét, Emiatt biztosan nem lép pályára a héten, ugyanakkor a főedző Pete Carroll szerint akár már a következő fordulóban visszatérhet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!