Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 12. forduló

Érkezünk a 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokság 12. fordulójának összefoglalójával és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Megint szoros volt a verseny, ezúttal Yippe Ki Yay Justin Tucker és Sacked ment nagyot, de előbbi pár tizeddel jobb eredményt ért el. Mellette Jo Zsirafos örülhet, ezúttal azért, mert ő aratta a legnagyobb arányú győzelmet, így sorozatban harmadik hete vihet haza egy pakk prémium kézműves sört. A legjobb kezdőt pedig Ol’buda Etsarwoos rakta össze:

Yippee Ki Yay Justin Tuckernél természetesen ott volt az 50 pontos Josh Jacobs, ami már önmagában elég lett volna a legtöbb helyen a győzelemre. Mellette volt még négy 20+ pontos támadója, így Samuel és Everett gyenge teljesítménye is belefért, míg a védelem ezúttal csak a kötelezőt hozta:

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!