Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 13. forduló

Érkezünk a 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokság 13. fordulójának összefoglalójával és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Ezúttal az első osztályból érkezett a legdominánsabb teljesítmény, ráadásul pont ellenem (juhé…) alkotott nagyot Pannon Eagles. Kivételesen Jo Zsirafos most nem nyert semmit (bár így is a második legtöbb pontot szerezte), ellenben örülhet Sulomulo, aki egyetlen pontot sem hagyott a padon, ráadásul alig egy ponttal, de megelőzte a szintén tökéletes kezdőt állító Budapest Huns II-t. A legnagyobb arányú győzelmet pedig Rush Racehorses aratta a héten:

Ha nem láttatok még elit védelmet, az valahogy így ki. A védők 117,3 pontot szereztek, ami csak kilenc ponttal maradt el a támadók teljesítményétől (ahol ott volt a 34,6 pontot szerző St. Brown). Az egész csapatból mindössze ketten nem szereztek legalább 10 pontot, így pedig esélyem sem volt:

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!