Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 14. forduló

Érkezünk a 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokság 14. fordulójának, azaz az alapszakasz záróhétvégéjének összefoglalójával és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Ezúttal nem volt komoly verseny az első helyért Lambeaughini tükörsimán nyerte meg a fordulót. Ellenben ismét örülhet Sulomulo, aki sorozatban másodszor nem hagyott egyetlen pontot sem hagyott a padon, miközben brutálisan sok pontot szerzett a kezdőjével. A legnagyobb arányú győzelmet pedig TampaSince2008 aratta a héten:

Ha nem láttatok még ultraelit támadósort, az valahogy így ki. A védők a kanyarban sem voltak, mindössze hárman szereztek 10 pont felett, miközben az offense-ben ugyanennyien szereztek 30+ pontot, és mellé még jött két 20+ pontos teljesítmény is. Úgy lett sima első hely, hogy heten még 10 pontot sem szereztek!

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!