Connect with us

Hír

Gronk unatkozik, volt is csapat, amely megkereste emiatt

Rob Gronkowski idén másodszor is szögre akasztotta a sisakot és bejelentette visszavonulását. Sokak szerint ez továbbra sem végleges (a tight end ügynöke is így gondolja), és a jelek szerint Gronk is adja a lovat a spekulációk alá. A minap épp Twitterre írta ki, hogy unatkozik, ami nyilván el is indított egy lavinát, hogy akkor most vajon visszatér vagy mi lesz.

Az Up&Adams Showban egyébként elmondta azt is, hogy azóta két csapat is megkereste már. Gronkot nem köti szerződés sehová, azaz szabadügynök, szóval bármikor bárkihez aláírhatna. Az jó kérdés, hogy kihez igazolna. Nyilván a Buccaneers az egyik opció Tom Bradyvel, de Tampában most nem úgy néz ki, hogy gyűrűért harcolhatna. Ellenben elég sok csapat hasznát venné, mint például a Bills vagy a Dolphins, hogy csak kettőt említsünk.

Gronkowski elmesélt még egy vicces sztorit, miszerint az egyik érdeklődő (nem a Buccaneers) küldött neki egy photoshoppolt képet, ahol 69-es mezben látható, és azt mondták neki, hogy minden egyes játéknál amikor felmegy a pályára, a bíróknak be kellene jelenteniük, hogy a 69-es játékos jogosult elkapó. Ez nagyon tetszett a tight endnek és majdnem elég is volt arra, hogy igent mondjon.

Végül valakinek sikerül meggyőznie vajon a jelenleg a FOX-nál elemzőként dolgozó játékost és látjuk még idén a pályán? Vagy csak szereti a médiafelhajtást és azért tweetel ilyeneket?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!