Connect with us

Hír

Jakobi Meyers: Hős szerettem volna lenni

A Patriots tegnapi igazán drámai körülmények között kapott ki a Raiderstől. Úgy tűnt, hosszabbítás lesz a mérkőzésen, már csak egy futással le kellett volna ehhez pörgetni az órát, azonban Rhamondre Stevenson a futása végén visszadobta Jakobi Meyersnek a labdát, aki ezen felbuzdulva még hátrébb, egészen Mac Jonesig hajította volna azt. Ez nem sikerült, Chandler Jones köszönte szépen az ajándékot, földbe döngölte Jonest és meg sem állt a célterületig.

Az érintett játékosok pedig a mérkőzés után elmondták, hogy ez nem egy előre eltervezett lateral játék volt, hanem improvizáltak. Az eredeti terv az volt, hogy csak lesz egy draw futás és mennek a hosszabbításra. Azonban annyira jól sikerült Stevenson futása, hogy látta a lehetőséget valami többen, ezért visszaadta Meyersnek, hátha sikerül valamit kihozni belőle. Aki pedig ezután szintén hős akart lenni…

“Túl sokat akartam csinálni, hős akartam lenni. Azt hittem Mac üresen van, nem láttam akkor Chandler Jonest. Azt hittem Mac üresen van és megpróbáltam neki eljuttatni a labdát, hátha ki tud belőle hozni valamit. Döntetlen volt, le kellett volna mennem a földre.”

– mondta Meyers az újságíróknak az öltözőben, via ESPN. Ezzel a tervvel egyébként annyi bökkenő van, hogy ha még nem is lett volna ott Chandler Jones, akkor is mennyi esély lett volna rá, hogy Mac Jones 50 yardon keresztül valahogy befut a labdával?

“Nem Rhamondre hibája volt. Odaadta nekem a labdát, megbízott bennem. Okosabbnak kell lennem ennél.”

– tette hozzá Meyers, szimpatikusan magára vállalva a felelősséget, habár Stevenson is vétkes azért a dologban. Azonban a futó is magára vállalta a felelősséget.

“Az edzők bemondták a játékot, hogy csak futtassuk le az órát és menjünk le a földre. Ezt kellett volna tennem. Ez csak egy draw játék volt, semmi több.”

Bill Belichicket egyébként megkérdezték arról, hogy miért nem dobatott hail maryt a félpályáról, de elmondása szerint nem tudnak addig eldobni. Amúgy a Patriots az egyetlen csapat az utóbbi két évben, amely nem próbálkozott még meg 50+ yardos passzal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!