Connect with us

Hír

Jalen Hurts sérülésével Patrick Mahomes az MVP-favorit

Múlt héten még úgy nézett ki az MVP-verseny, hogy a fogadóirodák szerint Jalen Hurts állt az első helyen és Patrick Mahomes a másodikon. Ezzel persze lehetett vitatkozni, azonban mostanra megfordult a helyzet, és mivel az Eagles irányítója összeszedett egy sérülést és könnyen lehet, hogy legközelebb már csak a rájátszásban látjuk újra, így a Chiefs QB-ja átvette a vezetést.

A bet365 alapján olyannyira egyértelműnek tűnik jelenleg Mahomes díja, hogy csak 1,33-as oddsszal kínálják az ő sikerét, míg Hurtsét 5-ös szorzóval. A dobogóra jelenleg Josh Allen fér fel 6,5-ös szorzóval, a negyedik pedig Joe Burrow 7,5-ös oddsszal. A közelben nincs is más, hiszen már 101-szeres pénzt fizetnek Tua Tagovailoa vagy Justin Jefferson győzelme esetén.

Mahomes egyébként vezeti a ligát passzolt yardokban (4496) és passzolt TD-kben is (35), a Chiefs pedig már megnyerte a csoportját és akár még az első kiemelés is meglehet (ezt jelenleg a Bills birtokolja, de csak tiebreaker miatt, tehát egy botlás elég a váltáshoz). Mahomes 2018-ban nyert már MVP-címet, az idei lehet neki a második ilyenje. A nagyobb kérdés viszont az, hogy gyűrűből is szerez-e egy másodikat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!