Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo lába eltört, véget ért a szezonja

Jimmy Garoppolo lába eltört, vagyis idén már nem léphet pályára. Óriási veszteség ez a Super Bowl esélyes 49ersek, ami már idén elveszítette egy eltört boka miatt az eredetileg kezdőbe szánt első körös irányítóját, Trey Lance-t. A szezont így az idei draft Mr. Irrelevantjával, Brock Purdyval a kezdőben fogja befejezni a csapat, a cseréje pedig Jacob Eason vagy a mérkőzés után a Broncos gyakorlócsapatából leigazolt Josh Johnson lehet.

A mérkőzés előtt még arról írt Ian Rapoport, hogy a 49ers fontolóra veszi Garoppolo újraigazolását. Ha ennek volt is valami realitása, az most ezzel a sérüléssel alighanem ment a kukába, illetve az irányító holtszezonbeli terveinek sem tett jót, hogy egy potenciális Super Bowl run helyett egy újabb sérüléssel kell eladnia magát.

A 31 éves irányító a szezont 2437 yarddal, 16 TD-vel és négy INT-vel, valamint kezdő karrierje legjobb passer ratingjével (103) fejezi így be. A helyén Brock Purdy ugyan győzelemre vezette a 49erst, egyértelműen minőségbeli visszaesésnek számít Garoppolóhoz képest és nehéz elhinni, hogy vele Super Bowlba juthat a csapat – ami Garoppolóval reális elvárásnak tűnt ilyen támadósor és védelem mellett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!