Connect with us

Hír

Jonathan Taylor már nem játszik idén

Jonathan Taylor tavaly a liga legjobb futója volt, az utóbbi két évben közel 3000 yardot és 32 TD-t szerzett, idén azonban elég szerény teljesítményt nyújtott, mindössze 861 yardig és 4 TD-ig jutott, tehát közel 1000 yarddal és 14 TD-vel szerzett kevesebbet, mint egy évvel korábban.

Ugyan még három forduló hátravan a szezonból, Taylor minden bizonnyal nem fog tudni ezeken pályára lépni, ugyanis a Vikings ellen az első negyedben megsérült a bokája. Ian Rapoport információi szerint még konzultál az orvosokkal, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy nem látjuk már idén. Az ilyen sérülések általában 4-6 hét kihagyást jelentenek, de még ha 2-3 hét alatt nagyjából fel is épülne Taylor, akkor sem lenne sok értelme erőltetni a játékát, tekintve hogy a Colts már most sem küzd reálisan a rájátszásért.

A Colts szezonja nagyon mellé ment idén, Taylor mellett a védelem legjobbja, Shaquille Leonard is minimálisan tudott csak a pályán lenni, és ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen irányítót, majd edzőt is kellett cserélniük, amik szintén nagy port kavartak és egyáltalán nem jöttek be, szombaton pedig a valaha volt legnagyobb leolvadást könyvelhették el az NFL történetében.

Hátha jövőre sikerül megfordítani a szerencsét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!