Connect with us

Hír

Justin Fields teljes edzésmunkát végzett, van esély a hétvégi játékára

A másodéves Justin Fields az előző fordulóban nem lépett pályára, mert még a Bears hálaadásnapi meccsén megsérült a bal (tehát nem a dobó) válla. Csütörtökön viszont teljes edzésmunkát végzett, ami ugyan még nem jelenti azt, hogy biztosan visszatér a pályára, de azért elég jó esély van rá.

Az irányító az utóbbi időben kiválóan teljesített, a legutóbbi öt meccsének mindegyikén volt a levegőben és a földön is hatpontosa. A sérülése előtt a top 5-ben volt futott yardokban 834 egységgel, ami még mindig a hetedik legtöbb (Josh Jacobs, Derrick Henry, Nick Chubb, Saquon Barkley, Miles Sanders és Dalvin Cook előzi csak meg), ráadásul ebből 640-et szerzett a hatodik forduló óta. A levegőben sem vészes a teljesítménye, az ötödik forduló óta 11 TD-t és négy INT passzolt, pedig sem jó támadófala nincs, sem minőségi célpontok nem hemzsegnek a csapatban.

Amennyiben nem tudná vállalni a játékot, akkor az előző fordulóhoz hasonlóan Trevor Siemian kezdhet a Packers ellen, bár ő sérülés miatt a legutóbbi két edzést kénytelen volt kiülni.

Ahogy a Packers védelem festett Jalen Hurts ellen, Green Bayben biztosan abban reménykednek, hogy nem kell egy újabb futkározós irányítóval szembenézniük.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!