Connect with us

Hír

Két fontos kezdőjét is visszakapja a héten a Ravens

Ugyan Lamar Jackson a héten és még minden bizonnyal jövő héten sem léphet pályára, azért nem minden borús Baltimore-ban. A Ravens ugyanis a támadó- és a védőoldalra is visszakap egy-egy fontos játékost, hiszen aktiválták a sérültlistáról a futó JK Dobbinst és a safety Marcus Williamst is.

A 2020-as második körös Dobbins elég szerencsétlen a sérülésekkel, a tavalyi évet teljesen kihagyta, idén pedig csak négy meccset tudott pályára lépni egyelőre egy újabb térdsérülés miatt. A Ravens hagyományos futójátéka eléggé akadozik (Jackson azért jól termelt), ami részben persze a támadófal hibája is, de a running backek sem tettek hozzá sokat a futásokhoz. Azt remélik, hogy Dobbins ezen segíteni fog, hiszen tehetségben egyértelműen ő a legjobbja az egységnek. Ez lesz egyébként 2020 óta az első meccs, ahol Dobbins és Gus Edwards is bevethető, ők ketten elég jó tandemet képeznek.

Az ex-Saint védő Williamst idén igazolta nagy pénzért a Ravens, hogy a hátsó alakzat ékköve legyen. Ő ugyanis a liga egyik legjobb free safetyje, és ezt meg is mutatta az első öt fordulóban csuklósérülése előtt, hiszen három interceptiont is lehúzott – most az újonc Kenny Pickett labdáira vadászna, aki azonban az utóbbi négy hétben nem adott el egyet sem. A visszatérésével változatosabb felállásokat és coverage-eket használhat majd a Ravens, amellett persze, hogy tehetségben is előreléptek.

A Ravens emellett kivágta a futó Mike Davist és sérültlistára tette a cornerback Daryl Worley-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!