Connect with us

Hír

Kiderült, kik voltak november legjobbjai

Az NFL ma kiosztotta a november hónap legjobb játékosainak járó elismeréseket.

AFC

Az AFC legjobb támadója Patrick Mahomes lett. Az MVP formában játszó irányítóval 4-0-s mérleget ért el a Chiefs a hónapban, Mahomes pedig minden találkozón legalább 320 yardot és egy TD-t passzolt (a hónapot 1426 yarddal és kilenc TD-vel, illetve három INT-vel fejezte be). A Chargers safety Derwin James volt a hónap legjobb védője, miután 30 tackle-t, két sacket és két kierőszakolt fumble-t tett be a közösbe. A legjobb ST-játékos a Bills rúgó Tyler Bass lett a konferenciában, köszönhetően annak, hogy 13 mezőnygólkísérletből 12-t, míg a kilenc extrájából nyolcat értékesített.

NFC

A legjobb támadónak Justin Jeffersont választották: a Vikings elkapója 29 elkapásból 480 yardot és három TD-t jegyzett, a csapat pedig 3-1-es mérleget ért el. A legjobb védő a 49ers pass rushere, Nick Bosa lett, aki 10 tackle-t, három sacket és 10 QB-hitet jegyzett, miközben a csapata 3-0-s mérleget produkált. Az NFC-ben is egy rúgó, Joey Slye lett a legjobb ST-játékos: a Commanders kickere 13/13 volt mezőnygóloknál, illetve a nyolcból mindössze egyetlen extráját hagyta ki.

Újoncok

A legjobb újonc támadó a hónapban a Packers második körös elkapója, Christian Watson lett, aki 14 elkapásból 289 yardot és hat TD-t jegyzett. A legjobb újonc védő pedig a Lions első körös pass rushere, Aidan Hutchinson volt, aki két INT-t, egy sacket, egy összeszedett fumble-t és 13 tackle-t tett be a közösbe

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!