Connect with us

Hír

Lelép a Rams támadókoordinátora

Az ESPN számolt be arról, hogy ugyan Liam Coen támadókoordinátornak nagy szerepe volt abban, hogy két nap alatt felkészítse Baker Mayfieldet a Rams csütörtök esti rangadójára, ő mégis távozni fog a csapattól és visszamegy a Kentucky egyetemre ugyanúgy támadókoordinátori pozícióba. Furcsa lépés, tekintve hogy előrelépéssel sem jár rangot tekintve, alacsonyabb szinten fogja ugyanazt a pozíciót betölteni (és még csak nem is egy top egyetemnél).

Coen most másodszor megy a Kentucky egyetemre a Ramstől. Már 2018 és 2020 között is Los Angelesben dolgozott segédedzőként, onnan lépett előre a Kentucky támadókoordinátori és egyben irányítóedzői posztjára 2021-ben. Aztán idén visszatért a Ramshez, miután az addigi támadókoordinátor Kevin O’Connell távozott a Vikings főedzői posztjáért. Coen az ő helyét vette át McVay jobb kezeként, azonban egy év után most visszatér az egyetemre.

Annyiban persze előrelépés, hogy ott ő hívhatja a játékokat, ettől függetlenül érdekes döntés a részéről. Az biztos, hogy szeret Lexingtonban dolgozni, hiszen más NFL-pozíciókat is visszautasított tavaly és csak McVay hívására tért vissza a profik közé. Így akár lehet spekulálni is McVay és a Rams jövőjével kapcsolatban, de azért meglepő lenne a főedző idei visszavonulása (ezt ugyebár korábban belengette már, nem fog túl sokáig edzősködni).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!