Connect with us

Hír

LeSean McCoy: Ezért fizetnek Dak Prescottnak 160 milliót?

Előzetesen a hét legjobban várt mérkőzése volt a Cowboys és az Eagles csörtéje, azonban Jalen Hurts megsérült, a Cowboys pedig kikapott a Jaguarstól, így már csak minimális tétje van a csoportrangadónak. A feszültség ennek ellenére alighanem megmarad: egyrészt mert Micah Parsons kvázi túlértékeltnek nevezte Hurtsöt, másrészt mert a korábbi Eagles legenda LeSean McCoy (talán Parsonsra is reagálva) most beleszállt Dak Prescottba.

“Dak egy s*gg. Kimondhatom ezt a TV-ben, mert az. Szarul játszik, egyáltalán nem felel meg azoknak az elvárásoknak, amiket Amerika Csapatának irányítójától elvárnánk. Ezért fizetnek 160 milliót?”

– mondta az ex-futó a Cowboys Jaguars elleni leolvadása után. (via Bleacher Report)

Tény, hogy nem az idei Prescott legjobb szezonja, de az sem igaz, hogy pocsék lenne. A Jax elleni vereséget sem lehet az ő nyakába varrni, a mindent eldöntő pick-six sem az övé volt, ez a fajta balszerencse pedig az egész idényére jellemző: mindössze 12 turnovert érő passza volt eddig és mégis 11 INT áll a neve mellett. Nem mintha erről meg lehetne győzni McCoyt, ahogy alighanem Parsonsnál sem lehet amellett érvelni, hogy Hurts jól játszik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!