Connect with us

Hír

Marcus Mariota elhagyta a Falconst

A Falcons megelégelte Marcus Mariota gyenge játékát és a héten már nem a korábbi 1/2-es, hanem az újonc Desmond Ridder fog kezdeni a csapatban. A TheAthletic információi alapján ezen annyira megsértődött a veterán irányító, hogy fogta magát és lelépett a csapattól. A döntésben valószínűleg közrejátszott, hogy tegnap született meg Mariota gyermeke, illetve hogy a térdét is ki akarja vizsgáltatni, azonban a Falconsnál nem tudják, hogy visszatér-e még.

Jogilag persze nem lehet csak úgy lelépni, szóval Mariota még mindig a Falcons játékosa (bár ez hamar megváltozhat). A csapat jobb híján IR-re tette, ami azt jelenti, hogy idén már biztosan nem fog pályára lépni a Falcons mezében – bár a soha alighanem jobban leírná a jelenlegi helyzetet.

Mariota idén igazolt a Falconshoz, két évre 18,75 millió dollárért írt alá. A 2023-as fizetéséből viszont egy cent sem garantált, így jövőre 12 millió dollárt felszabadítva lehet majd kivágni. Az idei szezont 2219 yarddal, 15 TD-vel és kilenc INT-vel fejezte be.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!