Connect with us

Hír

Mikor lesz már vége? A Rams újabb két kezdője került IR-re

A Los Angeles Ramsnél jó eséllyel csak azt várják már, hogy mikor ér véget a szezon. Nem elég, hogy eddig is sérültlistán volt már az eredeti kezdőből Matt Stafford, Cooper Kupp, Allen Robinson, Joe Noteboom, David Edwards, Logan Bruss, A’Shawn Robinson és Jordan Fuller (plusz még Aaron Donald sem bevethető), most még két kezdőt kellett IR-re tennie a csapatnak.

Egyrészt a center Brian Allen, másrészt az elkapó/fullback Ben Skowronek nem lesz bevethető a szezon hátralevő részében, mindketten a Packers ellen szedtek össze egy vádlisérülést, emiatt kénytelenek kihagyni az utolsó három fordulót.

Allen idén hét meccsen lépett pályára, és már a térde és a hüvelykujja miatt is kellett mérkőzéseket kihagynia idén. A helyét az eredetileg guard Coleman Shelton vette át hétfő este, vélhetően ő fogja a továbbiakban is. Skowronek idén 376 yardot szerzett, de amellett, hogy a passzjátékba bevonták, nagy szerepe volt blokkolásban, hiszen fullbackként is alkalmazta őt Sean McVay. Az ő helyét a WR-ek közt Brandon Powell és/vagy Lance McCutcheon veheti át.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!