Connect with us

Hír

Nyereményjáték: nyerj NFL-es sapkát karácsonyra a Sportmániától!

Egy hét és itt a karácsony, és mi lenne szebb ajándék, mint valamilyen NFL-es termék a fa alá? A Sportmánia weboldalán bőven találtok erre a célra minőségi termékeket, de mi is szeretnénk kedveskedni nektek: a Sportmánia felajánlott ÖT darab 2022-es New Era NFL Sideline kötött sapkát, amit most egy NYEREMÉNYJÁTÉK keretein belül ki is sorsolunk közöttetek!

A játék december 20-a (kedd) 23.59-ig tart, majd másnap reggel sorsolunk, hogy karácsonyra ott legyenek a sapkák a fa alatt. A játékban bárki részt vehet és semmi extrát nem kell érte csinálni – sőt akár meg is TÍZSZEREZHETED (10x) a győzelmi esélyeidet (A neved tízszer kerül be a kalapba)! Ehhez azt kell tenned, hogy:

  1. Lájkold és oszd meg a nyereményjátékos posztunkat a Facebookon (link) – ezzel már részt is veszel a játékban.
  2. A Facebook-poszt alá írd be, hogy melyik csapat sapkáját kérnéd – ezzel máris megháromszoroztad (3x) a győzelmi esélyeidet!
  3. Tippeld meg itt az oldalon kommentben a hétfő esti mérkőzésig, hogy a címvédő Rams és a tavalyi NFC első helyezett Packers közül ki nyeri meg a 15. forduló hétfő esti rangadóját (ne felejtsd el megadni a Facebookon használt neved, hogy azonosítani tudjunk)! – ha eltalálod a győztest, azzal máris megtízszerezted (10x) az esélyedet a győzelemre!

Fontos (!!!) kitétel, hogy 10-szeres szorzót csak az kap, aki mindhárom lépést teljesítette. Emellett a Rams@Packers meccsre érkezett tippeket csak akkor vesszük figyelembe, ha a mérkőzés kezdete előtt érkeztek. Illetve csak azokat a tippeket fogadjuk el, amikben fel van tüntetve a Facebookon használt név (tehát az nem működik, hogy valaki csinál 20 kamufiókot, és ha nyer, akkor majd utólag mondja be a nevét).

Sok sikert és Boldog Karácsonyt!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!