Connect with us

Hír

Odell Beckham: Nem látom értelmét, hogy az alapszakaszban pályára lépjek

Kezd nagyon furcsa lenni ez az Odell Beckham ügy: a kiváló elkapó elvileg már játékra alkalmas, de nem hajlandó magát megmutatni az edzőpályán, amivel nem igazán nyerte el a csapatok tetszését. Most pedig azt nyilatkozta, hogy csak a rájátszásra térne vissza.

“Még nem döntöttem semmiről. Nem arról van szó, hogy ne tudnék játszani az alapszakaszban, csak egyszerűen nem látom, mi értelme lenne ennek. Inkább akkor lennék ott a pályán, amikor már igazán nagy a tét”

– mondta OBJ (via PFT).

Az elkapó iránt olyan rájátszásesélyes csapatok érdeklődtek korábban, mint a Cowboys, a Giants, a Chiefs, a Bills és a Ravens. A Giants egyelőre billeg, a Ravensben megsérült Lamar Jackson (bár elvileg nem kell sokat kihagynia), így ha Beckhamnek tényleg csak a bajnoki cím a fontos, akkor valóban a kivárással tudja maximalizálni az esélyeit. Azt egyébként nem zárta ki, hogy még a rájátszás előtt aláír valahová, hogy kialakuljon addigra egy mindennapi futballrutin – mivel egészségügyileg és szakmailag sem ártana, ha már rájátszás előtt lenne csapata, így alighanem ez lesz a forgatókönyv. Már csak az a kérdés, hogy melyik gárda hajlandó kielégíti OBJ szeszélyeit.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!