Connect with us

Hír

Packers: Már eleget láttunk Jordan Love-ból, hogy dönthessünk az 5. éves opciójáról

A Packers óriási gödörben van és minimális az esélye a csapatnak arra, hogy idén rájátszásba jusson. Ez jó alkalom lehetne arra, hogy az amúgy is sérüléssel küzdő Aaron Rodgers helyett Jordan Love is kapjon némi játékidőt, pláne úgy, hogy 2023 tavaszán dönteni kell az ötödik éves opciójáról.

“Három éve látjuk, mit csinál az edzéseken. Természtesen jó lehetőség volt számára, hogy pályára tudott lépni, amikor Aaron nem tudta vállalni a játékot, de ez igazából csak neki volt hasznos, mert szerzett némi meccstapasztalatot. Ami minket illet, mi már mindent láttunk Jordanből ahhoz, hogy dönthessünk az 5. éves opciójáról”

– mondta Brian Gutekunst, a csapat GM-e (via PFT).

Love ötödik éves opciója még annak ellenére is garantált 20 millió dollár lenne, hogy első három éve alatt alig lépett pályára. Ráadásul csak edzések alapján nem lehet megmondani, hogy valaki kezdő kaliber-e, ez mindig csak élesben derül ki. Ettől függetlenül a Packersnél bízhatnak a korábbi első körös QB-ban, de alapvetően meglepő lenne, ha ennyi alapján lehívnák az opcióját.

A Jordan Love helyzet – hogyan tovább, mik a Packers opciói?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!