Connect with us

Hír

Patrick Peterson: Kyler Murray egyes egyedül saját magára gondol

Patrick Peterson nem a legpozitívabb érzésekkel távozott tavaly Arizonából, több mindent is kritizált már azóta a Cardinalsszal kapcsolatban. Most épp az irányító Kyler Murray-be állt bele.

“Kyler Murray-t nem érdekel senki más, csak Kyler Murray. Ez egyszerűen tény.”

– mondta a Vikings cornerbackje az All Things Covered podcastben azután, hogy szerinte Kliff Kingsbury biztosan nem marad a csapatnál és ő lesz beállítva bűnbaknak a szereplésért, miután az őt kinevező general manager maradni fog a helyén. Innen tértek át Murray-re, aki Peterson szerint nem fog kiállni a főedzője mellett.

Murray ezt nem hagyhatta szó nélkül és Twitteren válaszolt:

“Ez nem igaz… valami fura dolgot szedhetsz. Megvan a számom, ha tényleg úgy érzed “nagytesóként” meg “mentorként”, akkor hívj fel, mondd el és ne azért szólj be, hogy a podcasted növekedjen…”

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy Peterson nincs oda Murray-ért, az eddigi utalgatások után ez most még egyértelműbb lett. Azt is látni lehet, hogy Murray és Kingsbury viszonya sem felhőtlen, habár amiatt nem biztos, hogy hibáztatni kell Murray-t, hogy nem fog kiállni Kingsburyért, aki elég rossz munkát végez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!