Connect with us

Hír

QB-hírek: Wentz visszatér, nem cserél irányítót a Colts és a Saints, nem akar új irányítót a Ravens

Nem áll jól a Ravens irányítófronton, ugyanis Lamar Jackson jó eséllyel csak a 16. héten tér vissza a csapathoz, a csere QB Tyler Huntley pedig bekerült az agyrázkódás protokollba. Idén elég sokan hiányoztak már a szigorított agyrázkódás protokoll miatt, így benne van a pakliban, hogy Huntley nem lesz bevethető. A főedző John Harbaugh viszont kijelentette, hogy a csapat nem keres új irányítót: ha sem Jackson, sem Huntley nem lesz játékra alkalmas, akkor a harmadik számú Anthony Brown fog kezdeni.

A Commanders aktiválja a sérülés listáról az irányító Carson Wentzet. Az idén 28 milliót kóstáló QB viszont nem kapja vissza a kezdőt, a csapat továbbra is Taylor Heinicke-vel fog küzdeni a rájátszásért. Mindez nem meglepő, Heinicke-vel ugyanis 5-1-1-es mérlege van a fővárosi gárdának és jó esélye van a rájátszásra.


A Falcons leültette a padra Marcus Mariotát, viszont a heti ellenfél Saints nem tervez irányítócserét, továbbra is Andy Dalton a kezdő, erősítette meg a főedző Dennis Allen. Hasonló a helyzet a Coltsnál is, ahol hiába nem jönnek az eredmények és hiába játszik rosszul Matt Ryan (ráadásul neki még sok sérülés esetére garantált tartalom is van a szerződésében), az ideiglenes főedző Jeff Saturday kitart a veterán QB mellett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!