Connect with us

Hír

Roquan Smith: Nekem azt mondták a Bearsnél, hogy nem fognak elcserélni

A Bears az idei szezon közben cserélte el a top linebacker Roquan Smith-t a Ravenshöz. Ez valamilyen szinten várható volt, hisz a védő szerződése az idény végén lejár és egy újjáépülő csapatot nem linebackerek köré szoktak építeni, de Smith-t így is rosszul érintette, hogy nem voltak egyenesek vele.

“Eredetileg azt gondoltam, hogy elcserélnek, de aztán a GM Ryan Poles odajött hozzám és azt mondta, hogy  körém akarja építeni a védelmet és top szerződést fogok kapni. Többször is azt mondta, hogy egyáltalán nem akar elcserélni, és hogy a szezon után beszélünk majd a szerződésemről. Hittem neki és úgy gondoltam, hogy a Bearsnél maradok, de végül máshogy történt. Ilyen az élet”

– mesélte Smith a TheAthleticnek.

A felek között voltak egyébként tárgyalások a hosszabbításról, de a védő állítása szerint arculcsapásként érte, hogy milyen gyenge szerződést ajánlott neki Poles. Aztán jött a Ravens éstöbbek között egy második körös cetliért megszerezte a védő játékjogát, és bár új kontraktust továbbra sem kapott (még), de legalább a rájátszásért küzdhet. Annyira azért nem járt rosszul.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!