Connect with us

Hír

Sean McVay: Matt Stafford és Aaron Donald sem játszik a héten

Ha valaki még reménykedett egy csodás feltámadásban a címvédő Ramstől, az most végérvényesen elengedheti ezt az idény. A főedző Sean McVay tegnap újságírói kérdésre elárulta, hogy sem a kezdő irányító Matt Stafford, sem a liga legjobb védőjének számító Aaron Donald nem lép pályára a héten (korábban már többek között a kezdő LT Joe Noteboom, az elit elkapó Cooper Kupp és az évi 15 millióért igazolt Allen Robinson is kidőlt).

Donaldnak ez lesz az első kihagyott meccse karrierje során és könnyen elképzelhető, hogy idén már nem lép pályára. Amennyiben ez megtörténik, úgy 40 nyomásgyakorlással és öt sackel fejezi be a szezont – még soha nem volt ilyen kevés zsákolása, az elmúlt három évben például 45,5 sack került a neve mellé.

Ami Staffordot illeti, neki ez a harmadik kihagyott meccse lesz idén és szintén elképzelhető, hogy már nem lép pályára a szezonban. Ebben az esetben 2092 yarddal, 10 TD-vel és nyolc INT-vel fejezné be az idényt, ami statisztikailag karrierje második legrosszabbja lenne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!